Ето пълният текст на политическият анализатор Емил Соколов: ГЕРБ, ДПС и

...
Ето пълният текст на политическият анализатор Емил Соколов: ГЕРБ, ДПС и
Коментари Харесай

Сега или никога, защото после ще е късно. Протест от 18:30ч. днес пред НС

Ето цялостният текст на политическият анализатор Емил Соколов:

 

ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са решили, че през днешния ден е денят да върнат хартиената бюлетината. Хартиената бюлетина на пръв взор е просто спор за метода на гласоподаване, само че в действителност е доста повече.

През 2020-та година излязохме, тъй като ни пристигна до гуша да ни се подиграват всякакви самозабравили се претенденти за власт. Излязохме и не сме спирали да излизаме, тъй като искахме една по-свободна, по-справедлива и по-добра България. Излязохме, с цел да вземем бъдещето си в свои ръце и да покажем вратата на тези, които с години го ограбваха. Излязохме и защитихме фантазиите и очакванията си за една промена България.
Борихме се за всеки сантиментър от страната си, само че не се дадохме. Контрапротести, платени медии, закани, нищо не ни спря. Сега обаче старите тарикати са решили, че ни е писнало и сме изморени и няма да можем да дадем отпор на това, което са възнамерявали. Решили са да отмъщават, че си позволихме не просто да им се опълчим, само че за цели две години ги свалихме от златния престол, на който седяха с десетилетия.

Днес ни санкционират за дързостта и вършат по този начин, че в никакъв случай повече да не можем да ги сложим на мястото им. Хартиената бюлетина е другото име на лъжата и подмяната, в която ни държаха в продължение на години. Връщайки хартиената бюлетина, ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия връщат купения и следен избор, чувалите, цялостни с бюлетини, които вълшебен изчезват и се появяват през нощта. Хартиената бюлетина е методът още веднъж да откраднат бъдещето ни и да го заменят с това, което е добре за тях, а не за нас.

Ако не сте съгласни едни и същи до болежка познати лица да ви се смеят в лицето и да плюят на очакванията и фантазиите ви, методът е единствено един. Днес в 18:30 пред Народното събрание, където ще можем да се забележим с крадците на бъдеще лице в лице и да им кажем какво мислим за това, което са намислили.

Сега или в никакъв случай, тъй като след това ще е късно.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР